Media & arkisto

Tule mukaan HYY150-vuosijuhlatiimiin!

22.08.2018
Haluatko olla mukana tekemässä kaikkien aikojen unohtumattominta vuosijuhlaa upeissa puitteissa? Tartu tilaisuuteesi nyt ja tule mukaan HYY150-vuosijuhlatiimiin!


HYYn 150. vuosijuhla järjestetään lauantaina 24.11.2018 Helsingissä. Elegantin pöytäjuhlan jälkeen ilta jatkuu The Circuksessa loistokkaiden ja kaikille avoimien jatkojen merkeissä pitkälle yöhön. Juhlat eivät tietenkään lopu tähän, vaan ilta jatkuu vielä ja-jatkojen kautta seuraavan aamun sillikseen, jossa juhlinta jatkuu koko sunnuntain. Luvassa on glitteriä, glamouria ja säihkettä sekä tietenkin koko HYY150-juhlavuoden legendaarisin juhlaviikonloppu, jonka järjestämisessä juuri sinä voit olla mukana.

Etsimme tämän ainutlaatuisen upean vuosijuhlan tiimiin motivoituneita, oma-aloitteisia ja kokeneita juhlien järjestäjiä, jotka pääsevät mukaan tekemään ikimuistoista juhlaa. Haemme tiimiin monipuolisia osaajia toteuttamaan juhlan eri osia. Vuosijuhlatiimin työskentelykieli on suomi, joten tehtävissä vaaditaan suomen kielen osaamista. Innostaako sinua erityisesti jatkot, ja-jatkot vai kenties sillis tai oletko luova someviestijä? Meillä on sinulle loistava tilaisuus näyttää taitosi ja oppia uutta.

Vuosijuhlatiimiläisenä saat kovan kokemuksen tapahtumatuottamisesta, pääset mukaan koko vuosijuhlaviikonlopun tapahtumiin ilmaiseksi sekä tietenkin olet osana huikean hauskaa tiimiä. Järjestämme vuosijuhlatiimille myös ikimuistoisen kiitos-karonkan juhlan jälkeen!

Jos olet HYYn jäsen, olet teroittanut osaamistasi esimerkiksi järjestötapahtumien tuotannoissa tai muualla harrastusten tai töiden kautta ja palat halusta toteuttaa HYY150-juhlavuoden ikimuistoisinta juhlaa, hetkesi on nyt koittanut!

Kiinnostuitko? Huippua! Täytä hakulomake ja hae mukaan kaikkien aikojen vujutiimiin keskiviikkoon 12.9. klo 15.00 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150vuosijuhlatiimi. Kerro meille myös mihin tehtävään haluaisit ensi- ja toissijaisesti. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen ja haastattelut jo hakuaikana!

Tehtävät:
Viestintävastaava (1 paikka)

Vastaat vuosijuhlaan liittyvästä someviestinnästä HYYn Facebook- ja Instagram-tileillä sekä ennen juhlaa että koko juhlaviikonlopun aikana. Somekanavien käyttö on sinulle tuttua ja osaat kirjoittaa mielenkiintoisia ja osuvia postauksia. Sinulla on myös silmää visuaaliseen viestintään. Onnistuessasi saat luotua juhlafiilistä HYYn viestintäkanavissa jo pitkin syksyä, välittää oleellista tietoa juhlaan liittyen sekä herättää kiinnostusta HYY150-vuosijuhlaan liittyen sekä jäsenten että sidosryhmien keskuudessa. Saat kokemuksen tapahtumaviestinnän suunnittelusta, sisällön tuottamisesta suurille seuraajamäärille sekä tapahtumamarkkinoinnista. Englannin tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Laulunjohtajat (2 paikkaa)

Laulunjohtajana juonnat pöytäjuhlaa ja olet avainasemassa juhlan tunnelman luomisessa. Laulunjohtajana pääset myös vaikuttamaan juhlan lauluihin. Laulunjohtajilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin tai ruotsin kielen taitoa. Jos olet rohkea ja viihdyttävä esiintyjä ja sinulla on kokemusta laulunjohtamisesta, tule mukaan tiimiin!

Kuljetusvastaava (1 paikka)

Vastaat juhlakansan sujuvasta siirtymisestä juhlapaikalta HYY150 Synttäribileisiin sekä kuljetuksesta sunnuntaiaamun sillikselle. Teet juhlijoiden matkustamisesta mukavaa, etkä anna bileiden seisahtua bussimatkankaan aikana! Olet taitava organisoija, joka hallitsee tarkan suunnittelun ja aikataulutuksen. Olet yhteydessä kuljetusfirmoihin, suunnittelet juhlaviikonlopun siirtymisten aikataulut yhdessä vuosijuhlamestarin kanssa ja viimeistelet onnistuneen juhlaelämyksen. Pääset osaksi timanttista juhlaviikonloppua, saat kokemuksen suuren tapahtuman järjestämisestä ja pääset harjoittelemaan tehokasta viestimistä vuosijuhlatiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Jatkovastaavat (2 paikkaa)

Vastaat HYY150 Synttäribileiden järjestelyistä The Circuksessa yhdessä vuosijuhlamestarin kanssa. Sinulla riittää intoa ja näkemystä vuosisadan parhaimpien bileiden luomiseen. Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä, osaat ideoida ohjelmaa luovasti ja hallitset suurten kokonaisuuksien organisoinnin. Saat kokemuksen tapahtumajärjestämisestä yhdessä Helsingin suurimmista yökerhoista ja pääset osaksi unohtumatonta juhlaviikonloppua.

Ja-jatkovastaavat (2 paikkaa)

Vastaat vuosijuhlan ja HYY150 Synttäribileiden ja-jatkojen organisoinnista. Olet kokenut juhlija, jonka tanssijalka vipattaa vielä pitkään ensimmäisten bilettäjien väsähtäessä. Osaat pitää yllä juhlatunnelmaa, luet juhlakansan aamuöisiä toiveita ja pystyt toimimaan tehokkaasti vielä auringonnousun aikaan. Pääset osaksi ikimuistoista juhlaviikonloppua ja saat kokemuksen aidon juhlakansan viihdyttämisestä sekä vapaat kädet luovaan ideointiin.

Sillisvastaavat (2 paikkaa)

Vastaat HYY150 Silliksen järjestelyistä yhdessä vuosijuhlamestarin kanssa. Sinulla riittää ideoita ja luovuutta kaikkien aikojen legendaarisimman silliksen luomiseen sekä yhteistyökumppaneiden hankintaan sillikselle. Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä sekä yritysten kontaktoinnista ja olet hyvä pitämään lankoja käsissäsi. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan villeimpiäkin ideoitasi sekä pääset osaksi ikimuistoista juhlaviikonloppua.

Lisätietoja:

Vuosijuhlamestareilta Marika Tuomiselta ja Elina Niemiseltä osoitteesta: vuosijuhla@hyy.fi