Media & arkisto

HYY150 Synttäribileiden ja Silliksen koko ohjelma on julkaistu!

12.11.2018

HYY150-vuosijuhlaviikonloppu

HYY150 Synttäribileiden ja Silliksen koko ohjelma on julkaistu! Näin timanttista kattausta saa odottaa vähintään seuraavat 50 vuotta! Lue siis tarkemmat speksit ja hanki liput unohtumattomaan 150-viikonloppuun myös kavereille viimeistään nyt!

Lippuja voit hankkia täältä: Bailataan.fi

PARTY LIKE IT’S 1868 – HYY150 Synttäribileissä biletetään 150 vuoden edestä!


Koko HYY150-juhlavuosi huipentuu 24.11. ainutlaatuisiin Synttäribileisiin The Circuksessa. Ilta täyttyy juhlahumusta, glitteristä, musiikista, yllätyksistä ja ystävistä, kun juhlistamme ylioppilaskuntaamme vuosisadan ikimuistoisimmissa juhlissa. Bileet pärähtävät käyntiin klo 22, eikä tanssilattia lepää ennen aamuyön tunteja - jos silloinkaan, koska meno jatkuu myöhemmin eeppisillä Ja-jatkoilla! Nappaa siis kaverit kainaloon ja varmistakaa paikkanne vuosisadan bileissä, sillä näin timanttista tilaisuutta saa odottaa vähintään seuraavat 50 vuotta!

Ohjelma


The Circuksen kattoa koetellaan, kun tunnelman bileyötaivaalle nostattaa illan pääesiintyjä, suomalaisen rockin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Olavi Uusivirta!

Bilekansaa 150 vuoden edestä tansittaa myös We Love Helsinki DJ:den timanttinen hittikattaus.

Oman hetkesi 150-juhlavuoden parrasvaloissa voit kokea Synttäribileiden karaokehuoneessa, jossa myös yhteislaulu raikaa! Jaa lavalla lempikappaleesi tai nauti yhteisestä karaokeilosta rennosti yleisön puolella.

Näyttävyyttä bileillasta ei todellakaan tule puuttumaan, sillä säihkyvän synttäribilekokemuksen loihtii huikea Glitternisti! Bileissä käytettävät ECO-glitterit ovat paitsi kimaltavia myös ympäristöystävällisiä. Lisäksi bileissä on mahdollista saada haltuunsa uniikki kultainen HYY150-juhlahaalarimerkki! Näyttäviä yllätysefektejä ei myöskään tule näistä bileistä puuttumaan.

Jotta illan jälkeen ei tarvitse pohtia “Minne?”, voit tallettaa unohtumattomimman Synttäribilehetkesi polaroid-kameralla ja jättää itsellesi terveiset seuraavan päivän Sillikselle, josta voit noutaa kuvasi. Bileiden jälkeenkään meno ei tietenkään hiivu, vaan juhlat siirretään maagisille, ennennäkemättömille HYY150 Ja-jatkoille Gustavus Rexiin, jonne ovat tervetulleita kaikki Synttäribileisiin osallistuneet! Juhlaviikonloppuhumu ei pääty edes ja-jatkojen auringonnousuun, sillä 25.11. puolen päivän jälkeen suunnataan vielä HYY150 Sillikselle Kumpulaan.

Synttäribileiden pukukoodi: itsesi näköinen, säkenöivä synttäriasu, jossa jaksat tanssia vaikka aamuun asti.

Bileiden virallinen hashtag #hyy150bday


USKOMATON + HILLITÖN + HAUSKA + YLLÄTTÄVÄ + X = SILLIS?


HYY150 Sillis yhdistää opiskelijat ja alumnit juhlimaan yhdessä HYY150-juhlaviikonlopun loppuhuipennusta Kumpulan kampuksella Physicumissa (Gustaf Hällströmin katu 2). Vedä siis päällesi verkkarit, eläinpuku tai jatka vaikka juhla-asussa koko viikonloppu ja tule viettämään Silliä Chillistä! Meno päästetään valloilleen klo 12, ja Sillistely jatkuu aina iltaan asti. Oletko chillimpi mocktail-joogailija vai villimpi pong-geimaaja - vai sillimpi tuplaaja? Silliksellä tunnelmaa tahdittavat chillimpi- ja villimpi-alueet sekä silli-lava, ja ohjelmasta löytyy aivan varmasti jotain ihan jokaiselle sillistelijälle!

Ohjelma


Silli-lavalla Chillismenon kruunaa Helsingin yliopiston savannilta ponnistava pääesiintyjä - ryminällä Suomi-räpin kärkinimien joukkoon noussut Gasellit!

Silliskansa pääsee myös bailaamaan biittien boostaamana huikeiden Saattue DJ’sin tahtiin.

Chillimpi-alueella voit nauttia rentouttavasta joogasta, ottaa strategista lepoa unihuoneessa tai eskapoida elokuviin leffahuoneessa. Edellisillan jännityksen lihaksista kaikottaa ja mielen virkistää VALA Group Loungen ammattihieroja ja sekä raikas mehupiste!

Villimpi-alueella pääsee testaamaan taitojaan linnukkaan lennokkaassa luikauttelussa eli lintukaraokessa! Karaokekuninkuuden voit korkata myös huikeassa Singa-karaokessa, josta takuulla löytyy kaikki lempibiisisi. Vauhtia villiin Sillikseen tarjoavat myös peliloungen konsolipelit sekä tottakai opiskelijaklassikko beer pong.

Optimaalisiin lämpötiloihin höyryävän villin/chillin/sillin fiiliksen nostattavat Sillis-palju ja -sauna, joten uima- ja saunatarvikkeet kannattaa ehdottomasti napata mukaan!

Sulattele sillejä ja maistele mocktaileja - Sillis ei olisi tietenkään mitään ilman ruokaa ja juomaa, joista vastaavat maukkaat yhteistyökumppanimme, muun muassa Hoviruoka, Aitokaura ja Baba’s food. Tarjolla on muun muassa mocktaileja, nyhtökaurapizzaa, vihiksiä ja lihiksiä, salaatteja, hummusta, välipalarahkaa sekä pehmistä, popcornia ja hattaraa!

HUOM! Silliksen tarjoiluissa on priorisoitu elintärkein eli osallistujien ravinnonsaanti, joten tuothan siis oman pullosi, jos kaipaat kuplivaa tai muuta haippi-juomaa. Silliksen ajan on käytössä Skumppanarikka, jotta juhlajuomasi pysyvät takuuvarmasti ulottuvillasi, tallessa ja viileinä!

Silliksellä riittää koettavaa, mutta muistathan myös ikuistaa unohtumattoman HYY150 Sillis -hetkesi Silliksen omalla valokuvausseinällä - ja nappaa myös kaverit messiin!

Juhlan virallinen hashtag #hyy150sillis

LIPPUKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ!