Ylioppilaiden vappurientoja 2011

Tänä vuonna Havis Amandan lakittaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunta vappuaattona 30.4. klo 18. Vapunpäivänä 1.5. ylioppilaiden perinteinen vappujuhla Ullanlinnanmäellä alkaa klo 9, ohjelmassa on tuttuun tapaan ylioppilaskuntien edustajien puheita, Ylioppilaskunnan Laulajat sekä aurinkoa ja piknik-ruokaa. Ruotsinkieliset ylioppilaat kokoontuvat vapunpäivän aamuna piknikille Kaisaniemen puistoon klo 9 alkaen.

Virallisen vappuohjelman lisäksi myös HYYn piirissä toimivat järjestöt järjestävät erilaisia bileitä ja muutakin ohjelmaa vapun tienoilla – katso tarkemmat tiedot alta! Lista täydentyy vapun lähestyessä, ilmoita tapahtumasi osoitteeseen kulttuurisihteeri@hyy.fi!

Pre-vappu

28.4. klo 10-22 Taidetta meille! Vappuetkot Ateneumissa
(Kaivokatu 2)

Opiskelijat ottavat varaslähdön vappuun Ateneumin tapahtumapäivässä. Tarjolla on koko päivän ilmainen sisäänpääsy opiskelijakortilla Arjen sankarit -näyttelyyn sekä mm. elokuvaa, musiikkia, keskustelua ja tarjouksia. Päivän tarkempi ohjelma löytyy täältä.

29.4. klo 20-02 Kieliaineiden PreWappu-bileet ravintolalaiva Wäiskissä (Hakaniemenranta 11)
Bouffen, KouKin, Setentan, SUBin ja Umlautin yhteisten PreWappu-bileiden teemana on "Karnevaalit". Saavu siis paikalle vaikka sirkuseläimeksi pukeutuneena jos siltä tuntuu, muutkin tulkinnat ja toteutukset teemasta ovat käypiä. Liput 2 €, lisäksi narikka 2,5 €.

29.4. klo 21-04 EKY:n PreWappu Bar Feverissä (Annankatu 32)
Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistyksen perinteisessä PreWapussa tarjolla edullisia juomia koko illan, tanssikilpailuja ja klassikko Mr. ja Ms. gastrocnemius! Liput (sis. haalarimerkin ja munkkia) 3 € etukäteen ja 5 € ovelta, ennakkomyynti 26.-28.4. klo 11-13 Viikissä.

Vappuaatto

30.4. klo 10.30 alkaen MYY ry:n kotiviinikisa Viikin C-grundilla (Talonpojantie 13)
Ympäristötieteiden opiskelijoiden perinteisessä kotiviinikisassa on 6 eri sarjaa, joihin kaikki voivat osallistua (ei ennakkoilmoittautumista, 2 pulloa omaa juomaa mukaan). Ennen varsinaista kisaa esiintyy myyläisistä koostuva lauluyhtye µhtye, ja kisan jälkeen on mahdollisuus saunoa.

30.4. klo 17 alkaen Havis Amandan pesu ja lakitus
Lakitusvuorossa Aalto-yliopiston ylioppilaskunta. Show alkaa klo 17 ja lakitus tapahtuu klo 18.00.

30.4. klo 17.30 alkaen HYDEn grillaus- ja peli-ilta Seurasaaressa
Helsingin yliopiston partiolaiset viettävät iltaa Seurasaaressa pelaillen, oleskellen ja grillaten. Omat makkarat tai tofunakit mukaan, myös ulkopelejä ja muita ohjelmaideoita saa tuoda mukanaan. Tapaaminen klo 17.30 Seurasaaren portilla, ilmoittautuminen viim. 27.4. osoitteeseen elina.k.salo (ät) helsinki.fi.

30.4. klo 20-03 VappuAllianssi 2011 Pohjanhovissa (Hietaniemenkatu 14 B)
Biosfäärin, Humanisticumin, MMYL:n ja TYT:n yhteisissä vappubileissä Pohjanhovi muuttuu Vappuhoviksi ja poikkitieteellinen vapputunnelma jatkuu pitkälle yöhön. Musiikista vastaavat DJ:t Death Rattle ja Pluris. Liput 7 € (sis. narikan ja haalarimerkin), ennakkomyynti alkaa viikolla 16.

30.4. klo 21-04 Hämiksen Wappu Hämäläis-Osakunnalla (Urho Kekkosen katu 4-6 D)
Vuoden suurimmat, jo käsitteeksi muodostuneet neljän kerroksen opiskelijabileet. Lavalla The Under the Influences, Keytoes, Madcraft ja DJ:t. Liput hämisläisille 8 € ja muille opiskelijoille 12 € (lippuja vain opiskelijakortilla!), ennakkomyynti Hämiksellä 11.4. alkaen ark. klo 15-18.

Vapunpäivä

1.5. klo 9 alkaen Ylioppilaiden vapun vastaanotto Ullanlinnanmäellä
Ohjelmassa heti aamuyhdeksältä ylioppilaskuntien edustajien puheet ja Ylioppilaskunnan Laulajien konsertti sekä koko päivän ajan aurinkoa ja piknik-ruokaa.

1.5. klo 9 alkaen Ruotsinkielisten ylioppilaiden vappupiknik Kaisaniemen puistossa
Esiintymässä Akademiska Sångföreningen.

1.5. klo 11-11.15 HYYn vapputervehdys Tasavallan presidentille Presidentinlinnan pihalla
HYY tervehtii Tasavallan presidentti Tarja Halosta perinteiseen tapaan vapunpäivänä ruusuin. Yleisö on tervetullut presidentinlinnan edustalle kuuntelemaan ylioppilaskunnan puheenjohtaja Maija Jäppisen vapputervehdystä sekä Ylioppilaskunnan Laulajien kuoroa.

1.5. klo 14-16 Ylioppilaskunnan Soittajien Vapputanssiaiset Vanhalla (Mannerheimintie 3)
Perinteisissä vapputanssiaisissa voi nauttia vapunpäivän tunnelmasta ja tanssin hurmasta YS:n salonki- ja sinfoniaorkesterikokoonpanojen säestämänä. Orkestereita johtaa Jaakko Haapaniemi. Liput 7/5 € (sis. lasillisen kuohuvaa).