Järjestöille

Järjestötiedote 6/2018

08.05.2018

1. Ilmoita järjestösi rasti Fuksiseikkailuun

2. Fuksiseikkailun rasti-info 28.5.

3. Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille

4. Järjestöaktiivien Restart - save the date!

5. Haalarimerkit Promlerista loppuvuoden -15% alennuksella HYYn järjestöille

6. MobilePay tarjoaa helpon MyShop -maksujärjestelmän opiskelijajärjestöille ilmaiseksi käyttöön!


1. Ilmoita järjestösi rasti Fuksiseikkailuun


Syksyn eeppisin tapahtuma Fuksiseikkailu tulee taas! Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2018 on nyt auki ja rastinpitäjäksi voivat ilmoittautua kaikki HYYn piirissä toimivat järjestöt!

Ilmoita järjestösi mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Fuksiseikkailu_2018_rastit_0943/fi. Ilmoittautuminen päättyy 15.8.2018 klo 23.59.
 
Miksi fuksiseikkailussa kannattaa pitää rastia? Millainen on hyvä rasti?
Näihin kysymyksiin löydät vastauksen Fuksiseikkailun nettisivuilta: http://www.fuksiseikkailu.fi/rastinpitajaksi/
Lisäinfoa myös rasti-infossa 28.5.!

Kysyttävää rasteista? Lisätietoja antaa:
Aleksanteri Gustafsson
aleksanteri.gustafsson@hyy.fi


2. Fuksiseikkailun rasti-info 28.5.


Tervetuloa ensimmäiseen Fuksiseikkailun rasti-infoon 28.5. Wilhelmsson-saliin (Mannerheimintie 5 A, 5. krs) kello 18. Ilmoittautuminen infoon: https://www.lyyti.fi/reg/2018fuksiseikkailuinfo1


3. Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille


Haluaako järjestösi osallistua tänä vuonna Avajaiskarnevaaleille? Ilmoittautuminen on nyt auki! Viime vuonna meitä oli keskustakampuksella peräti 170 järjestöä! Tänä vuonna Avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 3.9.2018 yliopiston päärakennuksessa, Porthaniassa ja katualueilla Yliopiston- ja Fabianinkaduilla.

Ilmoitathan järjestösi mukaan mahdollisimman pian. Ilmoittautumisen takaraja on 15.8. klo 23.59. HUOM! Voitte myös muokata tätä lomaketta takarajaan saakka ilmoittautumisen jälkeen saamanne vahvistusviestin kautta.

Ilmoita järjestösi mukaan täällä: https://www.lyyti.in/avajaiskarnevaalit20184. Järjestöaktiivien Restart - save the date!


Kaikille järjestötoimijoille suunnattu Järjestöaktiivien restart tulee taas! Tapahtuma järjestetään 16.8. - lisätietoa pian!
Restartissa pääset uudelleeninnostumaan ja etsimään fiilistä ja motivaatiota syksylle yhdessä muiden järjestöaktiivien kanssa!


5. Haalarimerkit Promlerista loppuvuoden -15% alennuksella HYYn järjestöille


HYY on sopinut Promler.fi:n kanssa erikoisalennuksen kaikille HYY:n järjestöille haalarimerkkien tilauksissa!

Saamme koko 2018 vuoden haalarimerkit alennettuun hintaan (-15%), kun muistamme mainita alennuskodin: HYYHUSML18 tarjouspyynnön ja tilauksen yhteydessä.

Alennuskoodi on tarkoitettu vain HYY:n järjestöille.

Alennuskoodi koskee uusia tilauksia normaalilla toimitusajalla.

Ohessa linkki yhteistyökumppanimme sivuille: http://www.promler.fi/

Facebook: www.facebook.com/promler

Instagram: @promlerfi


6. MobilePay tarjoaa helpon MyShop -maksujärjestelmän opiskelijajärjestöille ilmaiseksi käyttöön!MobilePay MyShop on helppo tapa vastaanottaa maksuja ja se tarjoaa keinon käteisen käytöstä syntyvien kulujen sekä vaivan minimoinnille. Ratkaisu tekee maksamisesta helpompaa ja edullisempaa, sillä maksujen vastaanottoon ei tarvita muuta kuin palveluun rekisteröityminen ja älypuhelin tai tabletti! 

MyShop toimii erinomaisesti esimerkiksi tapahtumalippujen tai haalarimerkkien myymisessä, osallistumismaksuja kerättäessä tai vaikka kahvikolehdissa - käyttötapoja on rajattomasti!

MyShop toimii kuluttajalle kuten normaali MobilePay-maksaminen. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja sen on ladannut jo yli 800 000 suomalaista.

Lue lisää: https://www.frank.fi/myshop-jarjestoille/