Järjestöille

Järjestötiedote 12/2018

12.11.2018

1. Järjestö – vastaa yhdenvertaisuuskyselyyn ja voita ilmainen Sivistys-vuoro! 

2. HYY150-festivaali 10-24.11.2018 

3. Olavi Uusivirta ja Gasellit HYY150-vuosijuhlaviikonlopun pääesiintyjiksi!

4. Ilmoita järjestösi mukaan Opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkueeseen!

5. Tilinpäätösilta 4.12.2018

6. SAVE THE DATE! Koulutuksia ja tapahtumia järjestötoimijoille!

7. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja - vielä ehditte! 


1. Järjestö – vastaa yhdenvertaisuuskyselyyn ja voita ilmainen Sivistys-vuoro!


HYYn yhdenvertaisuus- ja järjestösektorit ovat laatineet yhdenvertaisuuskyselyn järjestöille, kartoittaakseen tilannetta järjestöissä sekä kehittämään HYYn yhdenvertaisuustoimintaa ja –koulutuksia. Toivomme yhtä (1) vastausta per järjestö. Arvomme vastanneiden järjestöjen kesken ilmaisen Sivistys-vuoron keväälle 2019.

Kyselyn vastausaika on 6.11.-30.11.. Kysely: https://www.lyyti.in/Yhdenvertaisuuskysely_jarjestoille_2621/fi


2. HYY150-festivaali 10-24.11.2018


Ilmaista jäätelöä, pakohuonepelejä, glitteriä ja keskustelutilaisuuksia – HYY150-festivaali tarjoaa jokaiselle jotakin!

Juhlavuoden huipentava HYY150-festivaali kokoaa yhteen ylioppilaskunnan parhaat opiskelijatapahtumat kimaltavimmista bileistä kiinnostavimpiin seminaareihin. Ilmaista tai opiskelijahintaista festivaaliohjelmaa järjestetään ympäri Helsinkiä 10.-24.11.2018. Ohjelmistossa konsertteja, klubeja, työelämätapahtumia, taidetta ja paljon muuta. Bongaa omat suosikkitapahtumasi täältä: https://www.hyy150.fi/hyy150-festivaali/

 
HYYn musiikkikorporaatioiden suuri yhteiskonsertti Tulen synty avaa festivaalin 10.11. klo 17. Yliopiston juhlasalin lavalle nousevat sinfoniaorkesteri Ylioppilaskunnan Soittajat sekä kuorot Ylioppilaskunnan Laulajat, Lyran ja Akademen, jotka esittävät konsertissa otteita ohjelmistoistaan. Opiskelijaliput ainutlaatuiseen konserttiin maksavat 15€.
Lue konsertista lisää ja varaa liput järjestöllesi nyt: https://www.facebook.com/events/461066407721970/


3. Olavi Uusivirta ja Gasellit HYY150-vuosijuhlaviikonlopun pääesiintyjiksi!


HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan juhlaviikonloppuun, jonka kruunaavat HYY150 Synttäribileet The Circuksessa lauantaina 24.11. ja HYY150 Sillis Kumpulan kampuksella sunnuntaina 25.11. Synttäribileissä lavalle nousee suomalaisen rockin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Olavi Uusivirta ja Silliksellä puolestaan suomiräpin komeetta Gasellit. Nappaa siis järjestökaverit kainaloon ja varmistakaa paikkanne vuosisadan bileissä, sillä näin timanttista tilaisuutta saa odottaa taas seuraavat 50 vuotta!

Hanki liput: http://bit.ly/hyy150vklp


4. Ilmoita järjestösi mukaan Opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkueeseen!

Lomakkeella ilmoitat, osallistuuko järjestönne lippunne kanssa seppeleenlaskuun Sankariristillä ja kulkueeseen vai pelkästään kulkueeseen. Täytä lomake mahdollisimman pian tai viimeistään 3.12.2018 klo 23.59 mennessä. Lisätietoja kulkueesta, aikataulusta, pukeutumisesta ja järjestölipuista löydät tapahtuman omalta verkkosivulta: https://itsenaisyyspaiva.ayy.fi/

Tänä vuonna opiskelijat liittyvät kulkueeseen yhdessä kestävän kehityksen ja Suomen luonnon puolesta. Tapahtuman järjestävät pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat HYY, AYY, TaiYo, SHS ja Kadettitoverikunta sekä opiskelijakunnat METKA ja Helga.

Ilmoittaudu täällä: https://www.lyyti.in/Opiskelijoiden_itsenaisyyspaivan_juhlakulkue_3349/fi


5. Tilinpäätösilta 4.12.2018


HYY järjestää piirissään toimivien järjestöjen taloudenhoitajille koulutuksen tilinpäätöksen tekemisestä. Koulutuksessa opetetaan miten järjestön tilinpäätös laaditaan. Kouluttajana toimii KHT Johanna Hilden. Kurssi pidetään Wilhelmsson-salissa klo 17-20. Tila on valitettavasti esteellinen.

Koulutuksessa käytetään Tilitin -ohjelmistoa, joten osallistujia pyydetään ottamaan mukaan omat tietokoneet ja asentamaan ohjelmisto valmiiksi. Tilittimen voi ladata ilmaiseksi täältä: http://helineva.net/tilitin/. Tilassa on rajallisesti pistokkeita, joten osallistujia suositellaan lataamaan tietokoneensa ennen tapahtumaa.

Kouluttajalle on mahdollista lähettää kysymyksiä ennakkoon. Jos sinulla on jo nyt tiedossa monta visaista ongelmaa esimerkiksi taseen laskemisesta, tuloslaskelmaan kuuluvista menoista, tositteiden tiliöinnistä tai mistä tahansa muusta tilinpäätökseen tekemisestä, lähetä kysymyksesi Johannalle osoitteeseen johanna.hilden [at] outlook.com.

Ilmoittaudu koulutukseen 1.12. mennessä e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/93274/lomake.html


6. SAVE THE DATE! Koulutuksia ja tapahtumia järjestötoimijoille!

Järjestögaala 21.11.
Tuntuuko siltä, että järjestöhommissa ei saa riittävästi kiitosta? Ei hätää, toista kertaa järjestettävässä järjestögaalassa pääset kiitettäväksi ahkerasta työstäsi hyvässä seurassa! Illan aikana julkistetaan myös järjestökilpailujen voittajat sekä ilmiannetut järjestösankarit! 

Yhdenvertaisuuskoulutusilta 11.12.
Kaipaisiko järjestösi tukea ja vinkkejä, jotta voisitte kehittää järjestöänne entistä yhdenvertaisemmaksi? Laita kalenteriin 11.12.! Lisää tietoa tulossa pian.


7. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja - vielä ehditte!


HYY ja Konstruktio haastavat kaikki järjestöt verenluovutukseen 1.10.-30.11.2018!

Määrällisesti ja jäsenmäärään suhteutettuna eniten luovuttaneet järjestöt voittavat HYYn Sivistys-saunatilan käyttöönsä!

Osallistuminen on helppoa!
1. Perusta järjestöllesi ryhmä www.veripalvelu.fi/ryhmat tai päivitä jo olemassa olevan ryhmän tiedot sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi

2. Varaa aika ryhmälle verenluovutukseen sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi ja tee Sovinko luovuttajaksi –testi (www.sovinkoluovuttajaksi.fi)

3. Kerro luovutuspaikalla järjestösi nimi. Saat haalarimerkin ja lisäät käyntisi oman järjestösi käynteihin.

Lisätietoja voit kysyä Johanna Sarkamalta (Konstruktio ry) johanna.sarkama@helsinki.fi