Järjestöille

Järjestötiedote 11/2018

18.10.2018

1. Ilmianna Järjestösankari!
2. Osallistu HYYn Järjestökilpailuihin 4.11. mennessä!
3. Save the date! Koulutuksia ja tapahtumia järjestötoimijoille!
4. Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019 
5. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!
6. Hae kalustetukea!
7. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!


1. Ilmianna järjestösankari!

Ilmianna oman järjestösi ahkera puurtaja tai positiivinen ja innostava supersankari, joka ansaitsee tunnustuksen tärkeästä työstään. Lisätietoja: https://hyy.helsinki.fi/fi/node/13343#sankarit . Järjestösankarin voi ilmiantaa osoitteessa bit.ly/jarjestosankarit2018


Deadline ilmiannoille on 4.11. klo 15.


2. Osallistu HYYn Järjestökilpailuihin 4.11. mennessä!


Järjestökilpailut ovat täällä taas!

Tänä vuonna kilpaillaan parhaasta haalarimerkistä, järjestölehdestä, yhteistyöstä, sitsilaulusta, järjestötilasta sekä BOOST365 -kilpailussa järjestöaktiivien hyvinvoinnista huolehtimisesta. Tarkemmat tiedot ja ohjeet osallistumiseen löytyvät HYYn sivuilta osoitteesta hyy.fi/jarjestokilpailut.
 
Osallistuminen kaikkiin kilpailuihin tapahtuu lomakkeella bit.ly/jarjestokilpailut2018
Kaikkiin kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 4.11. klo 15.


3. Save the date! Koulutuksia ja tapahtumia järjestötoimijoille!

Puheenjohtajaseminaari II 13.11.
Vuoden toisessa puheenjohtajaseminaarissa käydään läpi muun muassa vuoden isoimpia onnistumisia ja turhautumisenaiheita sekä mitä vielä pitäisi tehdä. Seminaari on suunnattu järjestöjen väistyville ja uusille puheenjohtajille.

Järjestögaala 21.11.
Tuntuuko siltä, että järjestöhommissa ei saa riittävästi kiitosta? Ei hätää, toista kertaa järjestettävässä järjestögaalassa pääset kiitettäväksi ahkerasta työstäsi hyvässä seurassa! Illan aikana julkistetaan myös järjestökilpailujen voittajat sekä ilmiannetut järjestösankarit!

Huominen tehdään nyt -tapahtuma 26.11.
HYY150 -juhlavuoden osana oleva tapahtuma keskittyy tulevaisuuteen ja sen rakentamiseen. Klo 18-18.45 ohjelmassa järjestötoimijoille relevanttia tulevaisuudenrakentamista!

Tilinpäätösilta 4.12.  
Vuosi lähenee loppuaan ja järjestön tilinpäätös häämöttää horisontissa. Mutta mitä tasetilille kirjataan? Mitä kaikkea tilinpäätökseen kuuluu? Mitä eroa on taseen vastaavalla ja vastattavalla? Kuka allekirjoittaa tilinpäätöksen? HYY järjestää taloudenhoitajille suunnatun tilinpäätösillan 4.12., missä opetellaan tekemään yhdistyksen tilinpäätös.


4. Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019

Alina-salin varauskierrokset ovat käynnissä. Alina-salia voi varata varauskierrosten aikana.


Varsinaisia varauskierroksia on syksyllä kaksi kappaletta. Lisäksi järjestetään ennakkovarauskierros. Näillä kierroksilla järjestö voi saada yhteensä kaksi (2) Alina-vuoroa keväälle 2019. Varaukset tehdään kunkin varauskierroksen omalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa Alina-salin varauskierroksista ja linkit varauslomakkeisiin: https://hyy.helsinki.fi/fi/blog/alina-salin-varauskierrokset-keväälle-2019


5. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!

HYY ja Konstruktio haastavat kaikki järjestöt verenluovutukseen 1.10.-30.11.2018!

Määrällisesti ja jäsenmäärään suhteutettuna eniten luovuttaneet järjestöt voittavat HYYn Sivistys-saunatilan käyttöönsä!

Osallistuminen on helppoa!
1. Perusta järjestöllesi ryhmä www.veripalvelu.fi/ryhmat tai päivitä jo olemassa olevan ryhmän tiedot sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi

2. Varaa aika ryhmälle verenluovutukseen sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi ja tee Sovinko luovuttajaksi –testi (www.sovinkoluovuttajaksi.fi)

3. Kerro luovutuspaikalla järjestösi nimi. Saat haalarimerkin ja lisäät käyntisi oman järjestösi käynteihin.

Lisätietoja voit kysyä Johanna Sarkamalta (Konstruktio ry) johanna.sarkama@helsinki.fi


6. Hae kalustetukea!


HYY tukee järjestötilojen sisustamiseksi tehtäviä kalustehankintoja. Tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti HYYn tiloissa toimivien järjestöjen kalustehankintoihin ja määräraha kohdistetaan lähinnä pöytien, tuolien, lukollisten kaappien ja muiden sisustustarvikkeiden hankintaan. Toiveena on, että kalusteet lisäisivät järjestötilojen viihtyisyyttä ja järjestöjen halua pitää tiloistaan entistäkin parempaa huolta.

Kalustetuki on vapaasti haettavissa järjestösihteeriltä ympäri vuoden. Hankesuunnitelman sisältävät hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteella jarjestosihteeri(at)hyy.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, PL 1099, 00101 HELSINKI. 


7. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan vuosijuhlaviikonloppuun 24.-25.11., ja kannustamme kaikki järjestöt mukaan tähän kaikkien aikojen eeppisimpään juhlaviikonloppuun. Juhla alkaa lauantaina pöytäjuhlalla Vanhalla ylioppilastalolla, jatkuu läpi yön The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja huipentuu sunnuntaina silliksellä, jossa juhlitaan rennossa meiningissä yhdessä opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Jokaisen HYYn jäsenen ja järjestön pitäisi päästä osaksi tätä suurta juhlaa, mutta pöytäjuhlan paikat ovat valitettavasti rajalliset. Järjestämällä omannäköiset HYY150-juhlat järjestönne jäsenille, voimme kaikki yhdessä juhlistaa 150-vuotiasta ylioppilaskuntaamme ympäri Helsinkiä samanaikaisesti. Juhlien ei tarvitse olla pönötystä tai täynnä virallisuuksia, vaan juuri teidän järjestönne näköiset. Sopiiko teille parhaiten cocktail-tilaisuus, sitsit vai rento hengailu vujubingoa pelaillessa? Tyyli on vapaa!

Juhlissa voitte halutessanne seurata vuosijuhlaa Vanhalta ylioppilastalolta suorana ja mikä parasta osallistua juhlaan itse omista juhlistanne. Euroviisu-tyyliin näytämme vuosijuhlassa Vanhalla ylioppilastalolla lyhyitä videotervehdyksiä järjestöjenne juhlista. Keräämme myös kaikki HYY150 X Järjestö -juhlat yhteiselle kartalle, jotta voimme yhdessä seurata, kuinka HYY150 näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia ja jokaiselle opiskelijalle! Ilmoita järjestösi mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Kaikkien juhlien järjestäjien kesken arvotaan ilmainen käyttökerta kattosauna Sivistykselle keväälle 2019.

HYY150 X Järjestö -juhlien jälkeen ilta jatkuu tietysti säkenöivissä HYY150 Synttäribileissä The Circuksessa. Järjestöt voivat ostaa edullisempia lippupaketteja Synttäribileisiin 17.10. alkaen.