Järjestöille

Järjestötiedote 10/2018

26.09.2018

1. Fuksiseikkailun afterparty perjantaina - vielä ehdit hankkia lippusi! 

2. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!

3. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!

4. Tapahtumaturvallisuuskoulutus 8.10. Wilhelmsson-salissa

5. Koe kampus! –hakijatapahtuma 25.10.2018 Helsingin yliopiston kampuksilla!

6. Haalarimerkit Promlerista loppuvuoden -15% alennuksella HYYn järjestöille

7. MobilePay tarjoaa helpon MyShop -maksujärjestelmän opiskelijajärjestöille ilmaiseksi käyttöön!


1. Fuksiseikkailun afterparty perjantaina - vielä ehdit hankkia lippusi!

Vielä ehdit hankkia lippusi Fuksiseikkailun Afterparty:n – yksiin vuoden taatusti suurimmista ja monialaisimmista bileistä! Bileet järjestetään The Circuksessa ja niissä on luvassa Fuksiseikkailun voittajien julkistus, timanttista oheisohjelmaa sekä tietenkin Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Mikael Gabriel! Bilemusasta vastaavat Suomen Suurimmat dj’s, eli Ottopetteri ja Skenikswee. Afterpartyssa voit osallistua myös Jatkomestari-haasteeseen! Jaossa haalarimerkkejä ja nopeimmille suoriutujille LED-valosauvoja. Circuksessa pääset myös laulamaan karaokessa!
Osta jatkolippusi ennen kuin bileet ovat täynnä täältä: http://bit.ly/fsjatkot2018


2. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!

HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan vuosijuhlaviikonloppuun 24.-25.11., ja kannustamme kaikki järjestöt mukaan tähän kaikkien aikojen eeppisimpään juhlaviikonloppuun. Juhla alkaa lauantaina pöytäjuhlalla Vanhalla ylioppilastalolla, jatkuu läpi yön The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja huipentuu sunnuntaina silliksellä, jossa juhlitaan rennossa meiningissä yhdessä opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Jokaisen HYYn jäsenen ja järjestön pitäisi päästä osaksi tätä suurta juhlaa, mutta pöytäjuhlan paikat ovat valitettavasti rajalliset. Järjestämällä omannäköiset HYY150-juhlat järjestönne jäsenille, voimme kaikki yhdessä juhlistaa 150-vuotiasta ylioppilaskuntaamme ympäri Helsinkiä samanaikaisesti. Juhlien ei tarvitse olla pönötystä tai täynnä virallisuuksia, vaan juuri teidän järjestönne näköiset. Sopiiko teille parhaiten cocktail-tilaisuus, sitsit vai rento hengailu vujubingoa pelaillessa? Tyyli on vapaa!

Juhlissa voitte halutessanne seurata vuosijuhlaa Vanhalta ylioppilastalolta suorana ja mikä parasta osallistua juhlaan itse omista juhlistanne. Euroviisu-tyyliin näytämme vuosijuhlassa Vanhalla ylioppilastalolla lyhyitä videotervehdyksiä järjestöjenne juhlista. Keräämme myös kaikki HYY150 X Järjestö -juhlat yhteiselle kartalle, jotta voimme yhdessä seurata, kuinka HYY150 näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia ja jokaiselle opiskelijalle! Ilmoita järjestösi mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Kaikkien juhlien järjestäjien kesken arvotaan ilmainen käyttökerta kattosauna Sivistykselle keväälle 2019.

HYY150 X Järjestö -juhlien jälkeen ilta jatkuu tietysti säkenöivissä HYY150 Synttäribileissä The Circuksessa. Järjestöt voivat ostaa edullisempia lippupaketteja Synttäribileisiin 17.10. alkaen.


3. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!

HYY ja Konstruktio haastavat kaikki järjestöt verenluovutukseen 1.10.-30.11.2018!

Määrällisesti ja jäsenmäärään suhteutettuna eniten luovuttaneet järjestöt voittavat HYYn Sivistys-saunatilan käyttöönsä!

Osallistuminen on helppoa!
1. Perusta järjestöllesi ryhmä www.veripalvelu.fi/ryhmat tai päivitä jo olemassa olevan ryhmän tiedot sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi

2. Varaa aika ryhmälle verenluovutukseen sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi ja tee Sovinko luovuttajaksi –testi (www.sovinkoluovuttajaksi.fi)

3. Kerro luovutuspaikalla järjestösi nimi. Saat haalarimerkin ja lisäät käyntisi oman järjestösi käynteihin.

Lisätietoja voit kysyä Johanna Sarkamalta (Konstruktio ry) johanna.sarkama@helsinki.fi

4. Tapahtumaturvallisuuskoulutus 8.10. Wilhelmsson-salissa

"Miten toimia jos järjestösi tapahtumassa osallistuja ilmoittaa häirintätilanteesta, joku käyttäytyy aggressiivisesti tai hallituslainen saa paniikkikohtauksen? Mikä on tapahtumaturvallisuushenkilö ja miten tällaisen nimittäminen voi parantaa tapahtumien turvallisuutta?

HYY järjestää koulutuksen tapahtumaturvallisuushenkilönä toimimisesta piirissään toimiville järjestöille. Koulutukseen voi osallistua vaikka järjestö ei olisi tähän mennessä nimittänyt tapahtumiinsa erillisiä turvallisuushenkilöitä. Koulutuksessa käydään läpi yleisimpiä ongelma- ja vaaratilanteita ja opetellaan toimimaan hätätilanteen sattuessa. Koulutuksessa käydään myös läpi HYYn tapahtumissa noudatettavat turvallisuusperiaatteet, joista järjestöt voivat ottaa mallia omaan toimintaansa.

Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa järjestön hallituksesta, mutta erityisesti suosittelemme koulutusta turvallisuushenkilönä toimiville, yhdenvertaisuusvastaaville sekä puheenjohtajistolle. Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/hyyturvallisuus

MITÄ: Tapahtumaturvallisuuskoulutus järjestöjen turvallisuushenkilöille
MILLOIN: 24.4., klo 17
MISSÄ: Wilhemsson-sali, Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 5. krs)
KYSYMYKSET: Julius Uusinarkaus / julius.uusinarkaus@hyy.fi / +358(0)50 325 8041

Tapahtumatila ei valitettavasti ole esteetön. Mikäli tarvitset apua paikalle pääsyssä, ole yhteydessä järjestäjiin.

https://www.facebook.com/events/526067187837770/

5. Koe kampus! –hakijatapahtuma 25.10.2018 Helsingin yliopiston kampuksilla!

Helsingin yliopiston aine-, tiedekunta- ja harrastejärjestöt vaikuttavat ratkaisevasti siihen, millainen elämys tai kokemus opiskeluaika monelle opiskelijalle Helsingin yliopistossa on.

Tahtoisiko järjestösi tulla kertomaan toiminnastanne Koe kampus! -tapahtumaan Helsingin yliopistosta kiinnostuneille lukiolaisille torstaina 25.10.2018?

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Keskustakampuksen (Tiedekulma/Porthania sekä Siltavuorenpenger), Kumpulan ja Viikin kampuksilla. Se, minkä kampuksen ohjelmassa olet mukana, määräytyy edustamasi ainejärjestön tiedekunnan ja/tai toimintapaikan mukaan.

- Keskustakampuksen Tiedekulma/Porthania: humanistinen, lääketieteellinen, oikeustieteellinen, teologinen, valtiotieteellinen
- Keskustakampuksen Siltavuorenpenger: kasvatustiede
- Kumpula: matemaattis-luonnontieteellinen
- Viikki: bio- ja ympäristötieteellinen, eläinlääketiede, farmasia, maatalous-metsätieteellinen

Ilmoittaudu mukaan toteuttamaan Koe kampus! -ohjelmaa täyttämällä e-lomake: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/90228/lomake.html
Alustavasta ohjelmasta voi lukea lisää täällä: https://www.koekampus.fi/helsingin-yliopisto/tietoa-hyn-ohjelman-2018-to...

Lisätietoja: anne.hopia@helsinki.fi6. Haalarimerkit Promlerista loppuvuoden -15% alennuksella HYYn järjestöille

HYY on sopinut Promler.fi:n kanssa erikoisalennuksen kaikille HYY:n järjestöille haalarimerkkien tilauksissa!

Saamme koko 2018 vuoden haalarimerkit alennettuun hintaan (-15%), kun muistamme mainita alennuskodin: HYYHUSML18 tarjouspyynnön ja tilauksen yhteydessä.

Alennuskoodi on tarkoitettu vain HYY:n järjestöille.

Alennuskoodi koskee uusia tilauksia normaalilla toimitusajalla.

Ohessa linkki yhteistyökumppanimme sivuille: http://www.promler.fi/

Facebook: www.facebook.com/promler

Instagram: @promlerfi


7. MobilePay tarjoaa helpon MyShop -maksujärjestelmän opiskelijajärjestöille ilmaiseksi käyttöön!

MobilePay MyShop on helppo tapa vastaanottaa maksuja ja se tarjoaa keinon käteisen käytöstä syntyvien kulujen sekä vaivan minimoinnille. Ratkaisu tekee maksamisesta helpompaa ja edullisempaa, sillä maksujen vastaanottoon ei tarvita muuta kuin palveluun rekisteröityminen ja älypuhelin tai tabletti! 

MyShop toimii erinomaisesti esimerkiksi tapahtumalippujen tai haalarimerkkien myymisessä, osallistumismaksuja kerättäessä tai vaikka kahvikolehdissa - käyttötapoja on rajattomasti!

MyShop toimii kuluttajalle kuten normaali MobilePay-maksaminen. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja sen on ladannut jo yli 800 000 suomalaista.

Lue lisää: https://www.frank.fi/myshop-jarjestoille/